Да питам тук. Пускам в епера едно шаси на 166 и излиза следното: 136.727.0.0 3.0 V6 24V CF3 "SUPER DISTINCTIVE" (076+140) . Какво значат числата в скобите 076 + 140 ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Не искам да пускам нова тема, а знам, че е писано по въпроса. Искам да ви питам, колеги- може ли и колко главоболия са да се сложи заводския телефон на кола, която е излезнала без него. Влиза ми тая муха в главата, защото лицевия панел ми е за смяна, а повечето са за версията с GSM. Знам за антерната, панела, кабели и микрофони. Някой знае ли дали друг хардуер трябва и дали трябва нов софт, та да го подкара.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеНе искам да пускам нова тема, а знам, че е писано по въпроса. Искам да ви питам, колеги- може ли и колко главоболия са да се сложи заводския телефон на кола, която е излезнала без него. Влиза ми тая муха в главата, защото лицевия панел ми е за смяна, а повечето са за версията с GSM. Знам за антерната, панела, кабели и микрофони. Някой знае ли дали друг хардуер трябва и дали трябва нов софт, та да го подкара.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКупи си хендсфри- ще ти отива, сребристо да е в тон и с колата.
А сега сериозно- какво мислиш за това?Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеБях убеден просто, че ти ще пишеш. Главата си залагах, че ще изкочиш с нещо такова.
А сега сериозно- какво мислиш за това?Това е за хора, които прекарват голяма част от живота си в колата и говорят нон стоп-така ли е.Хендсфрито върши същата работа и никой не ти говори през колоните на кол ата.
ама аз в някои области съм доста консервативен така че не ме слушай
Защото аз си купих цяла кола(алфата) просто ей така , защото исках да я имамLast edited by lordliness; d.m.y г., 20:14.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕдинствено си задавам въпроса защо ти е, да го имаш просто ей така или защото ти трябва, според мен да го имаш просто ей такаТова е за хора, които прекарват голяма част от живота си в колата и говорят нон стоп-така ли е.Хендсфрито върши същата работа и никой не ти говори през колоните на кол ата.
ама аз в някои области съм доста консервативен така че не ме слушай
Защото аз си купих цяла кола(алфата) просто ей така , защото исках да я имам
Ами най-малкото, защото една допълнителна СИМ карта е 4 лева, т.е. 48 лева на година, а глобата за говорене по телефон е 50 лева с фиш - без банковата такса.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИ аз преди да си купя кола с телефон си мислех - за какво пък ми е това.
Ами най-малкото, защото една допълнителна СИМ карта е 4 лева, т.е. 48 лева на година, а глобата за говорене по телефон е 50 лева с фиш - без банковата такса.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕ да, мен дори ме глобиха плюс 6 точки, с хендсфри в ухото бях, но имах глупоста да взема телефона в ръка да видя часа по навик, докато чаках на червено, и ченгето реши, че това е достатъчно основаниеАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеТопло, топлоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Не е заради ченгетата а заради това, че ползването не слушалка НАИСТИНА отвлича вниманието. Еле пък като се раззвъни и тръгнеш да я търсиш по джобове и чанти, под седалки и т.н.
Абе добре са го измислили инженерите на Алфа Ромео този телефон.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа, но другите хора в колата ще слушат неща, които не ги засягат-това не ми харесва, иначе вероятно е удобно когато си сам
Така, че ми се ще и ченджър да сложа и телефон. За телефона обаче трябва и по покрива да слагам антени и олелии и май е по-сложно.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Като споменахте - какво е необходимо да се направи, за да се сложи темпомат на 2.4 JTD 140 к.с. , ако няма такъв. Мислех, че имам буксата и е необходимо само лостчето, но за жалост - нямам. Някой слагал ли си е допълнително и какви пари излиза. До колкото съм запознат трябва да се сложат датчици на педалите, лостчето и окабеляването. Необходимо ли е препрограмиране на ECU-то или то си го има зададено. Споделете в цифри, ако някой го е правил!
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеПод "другите хора" имаш предвид съпргите на шофьорите , нали?.
Аз когато говоря с някого, то е предназначено единствено и само за него и много мразя друг да слуша в това време, независимо кой е.Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:21.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Компанията, имам спомен, че някой си търсеше от големите хубави 17 цолови джанти за 166 с кръговете.
Днес видях такава джанта в една гумаджийница на Самоковско шосе в София.
Джантата беше на втори ред и и се виждаше горният край само.
Ето тук някъде се намира : http://www.bgmaps.com/link/413FF9538...90D4D160E505EF
Последната гумаджийница вляво посока светофара с околовръстното.
Дано на някой му свършат работа.
Поздрави!
Comment
Comment